divendres, 28 d’octubre del 2011

INVITACIÓ PER A CONÈIXER LES CASES I TORRES DE L'HORTA ALACANTINA

Centre de Muntanyisme de Mutxamel
Carrer Cura Fennoll, 8
Tel. 965950683
03110 - Mutxamel (L'Alacantí)
 
Hola a totes i a tots:

     Ens posem en contacte amb tu per donar-te a conèixer un petit cicle d'activitats organitzades pel Centre de Muntanyisme de Mutxamel entorn de les cases i torres de l'horta alacantina.
    
     Tenim el plaer d'informar-i convidar-te a participar-hi.

     Es tracta de 2 activitats que passem a exposar:

     El Divendres 4 de novembre, realitzarem una xerrada sobre les Cases i Torres de l'Horta Alacantina, a les 20:30 a la nostra seu C / Cura Fenoll, 8, a Mutxamel.
    
     La mateixa consistirà en una sessió didàctica en què acompanyada d'una important exposició gràfica, es donarà a conèixer dades fonamentals que van donar lloc a la construcció d'una rica, variada i peculiar arquitectura en l'horta alacantina (actuals termes municipals d'Alacant, Mutxamel, Sant Joan, Sant Vicent, Xixona, ......).

      El Diumenge 6 novembre, a les 9,30 del matí, i eixint des.de la torre de l'esglessia de la Santa Faç, realitzarem un itinerari per visitar més d'una dotzena de torres i cases, situades al voltant del caseriu de la Santa Faç i la zona de la Condomina.
      En la mateixa el professor Antonio Campos ens guiarà i explicarà d'una forma pràctica, davant de les diferents construccions les seves característiques arquitectòniques (accessos, bases, materials, façanes, elements decoratius, etc.), així com peculiaritats respecte al seu origen, evolució, estat i ús actual.
     Atès que el recorregut, encara que és senzill i pla, és una mica llarg (al voltant dels 8,5 km), disposarem d'una estona per esmorçar.

     Ambdues activitats seran dirigides pel professor D. Antonio Campos Pardillos, Professor d'Institut, que càmera en mà porta llargs anys fotografiant el nostre entorn arquitectònic i llegat històric.
Autor de diversos treballs i estudis de l'horta alacantina és testimoni juntament amb la seva càmera d'elements històrics i arquitectònics del nostre entorn que van existir i dels que ja mai podrem gaudir.

     Des d'aquestes línies volem agrair la seva inestimable col·laboració perquè aquestes activitats siguin una realitat i al seu torn animar-lo en la seva incansable tasca en l'estudi i difusió del nostre patrimoni més proper.

  
  Una cordial salutació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada