dimarts, 17 de gener del 2012

CICLE “CONÈIXER LA NOSTRA LITERATURA”



La Cívica – Escola Valenciana amb 26 Lletres vol oferir aquest Cicle amb l'objectiu d’apropar la literatura dels nostres autors/autores al públic general amb la finalitat de facilitar el seu coneixement i lectura.

És per tot això que hem creat aquest Cicle amb la col·laboració del Secretariat de Promoció del Valencià de la Universitat d’Alacant per tal de compartir tota mena de propostes engrescadores de les diferents editorials que treballen a l'abast del món de les lletres i amb autors nostres.

Les sessions tindran lloc a les 20:15 h a la Seu Ciutat d’Alacant. L’assistència és lliure fins a completar la capacitat de la sala

Dimecres 18 gener 2012

Enric Senabre. Política per a joves inquiets i Educació per a la ciutadania. Ed. Bromera.
Política per a joves inquiets
Amb l’ajuda dels Simpson, Harry Potter, Obama o les cançons d’Obrint Pas, Política per a joves inquiets rebat els tòpics sobre la suposada apatia de la joventut actual envers la política. Perquè ni els joves estan tan desvinculats de la realitat política i social que els envolta, ni la política és, per descomptat, una activitat inútil i absurda.
Educació per a la ciutadania
Educació per a la Ciutadania és una assignatura nova, un problema polític, la mare de totes les perversions i manipulacions? Descobriu el vertader sabor de la ciutadania juntament amb Marc, aspirant a persona; Irene, un interrogant; Raül, un calvari; Francesc, el graciós de la classe… Les peripècies d’un grup d’ESO i de Gerard, un professor dinàmic i pròxim, que transforma caramels en drets humans i fa entendre i viure la ciutadania.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada