dijous, 23 de febrer del 2012

CONTRA ELS ATACS A ALUMNES / CONTRA LOS ATAQUES A ALUMNOS

COMUNICAT DE L'AMPA PER LES CÀRREGUES POLICIALS EN L'IES LLUÍS VIVES

Conegut els fets que s'han donat lloc a València, les mares i els pares de l'IES Sant Vicent no volem deixar de manifestar la nostra més ferma repulsa pel que creiem que hi ha sigut un atac brutal i desmesurat de la policia contra jóvens, inclosos menors d'edat, que es van manifestar en defensa d'un dret fonamental com és la seua educació.

Sentim vergonya, perquè adolescents a què els estem ensenyant a conviure en democràcia, valors de solidaritat, cultura, educació, deures, drets... han sigut impunement colpejats per aquells que se suposa que han de vetlar per la seua seguretat.

Fotos, vídeos… hem pogut veure quasi en directe com han colpejat, sacsat i arrossegat a tota persona que es posava per davant d'estos servidors de la llei que, amb porra en mà, colpejaven indiscriminadament. Vergonya, frustració, ràbia… ens falten qualificatius.

Molt es diu, injustificadament, sobre la passivitat de la joventut sobre la problemàtica social, política i econòmica. D'això res, res més lluny de la realitat. Hem pogut veure com esta joventut té criteri, ix al carrer, sap el que els fa falta, reclama els seus drets. I nosaltres, com a mares i pares, sentim orgull per esta joventut, i estem amb ells, perquè tots volem que continuen tenint, entre altres coses, una ESCOLA PÚBLICA I DE QUALITAT.


Els i les alumnes no són l’enemic.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------


COMUNICADO DEL AMPA POR LAS CARGAS POLICIALES EN EL IES LLUÍS VIVES

Conocido los hechos que se han dado lugar en Valencia, las madres y los padres del IES Sant Vicent no queremos dejar de manifestar nuestra más firme repulsa por lo que creemos que ha sido un ataque brutal y desmesurado de la policía contra jóvenes, incluidos menores de edad, que se manifestaron en defensa de un derecho fundamental como es su educación.

Sentimos vergüenza, porque adolescentes a los que les estamos enseñando a convivir en democracia, valores de solidaridad, cultura, educación, deberes, derechos... han sido impunemente golpeados por aquellos que se supone que tienen que velar por su seguridad.

Fotos, videos… hemos podido ver casi en directo cómo han golpeado, zarandeado y arrastrado a toda persona que se ponía por delante de estos servidores de la ley que, con porra en mano, golpeaban indiscriminadamente. Vergüenza, frustración, rabia… nos faltan calificativos.

Mucho se dice, injustificadamente, sobre la pasividad de la juventud sobre la problemática social, política y económica. De eso nada, nada más lejos de la realidad. Hemos podido ver cómo esta juventud tiene criterio, sale a la calle, sabe lo que les hace falta, reclama sus derechos. Y nosotros, como madres y padres, sentimos orgullo por esta juventud, y estamos con ellos, porque todos queremos que sigan teniendo, entre otras cosas, una ESCUELA PÚBLICA Y DE CALIDAD.

L@s alumn@s no son el enemigo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada