dimecres, 9 de maig del 2012

INFORMACIÓ DE LES PLATAFORMES EN DEFENSA DE L’ENSENYAMENT PÚBLIC


CAMPANYA INFORMATIVA
Les Plataformes en Defensa de l’Ensenyament Públic van acordar realitzar demà dijous 10 de maig de 2012, una acció d’informació a tota la comunitat educativa de com afectaran les retallades en educació.
La proposta és repartir a totes les famílies (infantil i primària) i a tots els estudiants (secundària i batxillerat) el manifest que adjuntem.
En quant als docents concretem aquesta iniciativa participant al referèndum convocat també demà dia 10 de maig de 2012
MANIFEST PER SER REPARTIT

MÉS INFORMACIONS PER ALS PRÒXIMS DIES :
Rebutjar les retallades laborals i l’acomiadament de professorat que ha provocat la convocatòria d’una vaga a l’ensenyament i, per la seua repercussió en la qualitat del servei públic educatiu, convidar a tots els sector, pares i mares, alumnat, personal de serveis educatius complementaris i professorat, a recolzar i participar en les MANIFESTACIONS convocades
 
1.       16 de maig 2012. València.
2.       17 de maig 2012. Alacant (12.00 h) i Dènia (11.30 h)
- Implicant-se, en la mesura de les seues possibilitats, en fer d’aquestes un altre clamor contra el desmantellament de l’educació pública de qualitat.
- Que cada comunitat educativa / districte educatiu coordine l’organització de autobusos per anar a la mani de València del dia 16 de maig.

COMUNICACIÓ DE LES PLATAFORMES:
La Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic d’Alacant ja té facebook, podeu donar-vos d’alta al següent enllaç:
http://www.facebook.com/PlataformaDefensaEnsenyamentPublicAlacant

Les Plataformes en Defensa de l’Ensenyament Públic de les comarques del sud del País Valencià hem creat un facebook per coordinar i informar de totes les accions que ens pugen dur a terme, podeu donar-vos d’alta al següent enllaç
http://www.facebook.com/CoordinacioPlataformesEnsenyamentPublic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada