dijous, 28 de juny del 2012

DECRET PLURILINGÜISME

Hui, un membre de la Junta Directiva de l'AMPA ha participat en la presentació de la campanya contra el Decret de plurilingüisme en la Seu Universitària d'Alacant, el senyor de Jaume Fullana responsable de la comissió d'educació d'Escola Valenciana ha presentat les esmenes i al·legacions a l'esborrany del decret.

La societat valenciana, les institucions i entitats hem de dir no i fer-li arribar a la Conselleria d'Educació els postulats pedagògics que garantisquen una ensenyança plurilingüe consensuada amb tota la comunitat educativa.

Per a veure el document de la roda de premsa: VALORACIÓ DEL DECRET
Per a veure l'anàlisi de l'esborrany: ANÀLISI DE L'ESBORRANY

-------------------------------------------------------------------------

Hoy, un miembro de la Junta Directiva del AMPA ha participado en la presentación de la campanya contra el Decreto de plurilingüismo en la Sede Universitaria de Alicante, don de Jaume Fullana responsable de la comisión de educación de Escola Valenciana ha presentado las enmiendas y alegaciones al borrador del decreto.

La sociedad valenciana, las instittuciones y entidades hemos de decir no y hacerle llegar a la Conselleria de Educación los postulados pedagógicos que garanticen una enseñanza plurilingüe consensuada con toda la comunidad educativa.

Para ver el documento de la rueda de prensa: VALORACIÓN DEL DECRETO
Para ver el análisis del borrador: ANÁLISIS DEL BORRADOR

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada