divendres, 9 de novembre de 2012

VAGA GENERAL - HUELGA GENERAL 14 N


Des de la Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic, com a membre de la Cimera Social, s’ha convocat Vaga general per al pròxim dimecres 14 de novembre de 2012.

Els motius en el sistema educatiu per a secundar-la són molts: retallades de personal, retallades en ajudes al transport, llibres, menjadors, augment de la ràtio als centres, desaparició de programes, aprovació d’un nou decret de plurilingüisme i una nova llei d’educació (LOMCE), infraestructures educatives, xarxa de  0 – 3 anys, etc.

Per aquesta raó animem a les comunitats educatives a secundar la vaga general del 14 N
Si ets docent, fes VAGA
Si ets administratiu, fes VAGA
Si ets mare o pare, no portes la teua filla/fill a escola i fes VAGA al teu lloc de treball

Ajuda a que aquesta mobilització ciutadana siga un èxit, perquè hi ha alternatives

Feu arribar una circular a les famílies per informar de la VAGA General del 14 N animant  a no portar a les seus filles i fills al centre.

A més t’animem a participar en la manifestació convocada el mateix dia 14 N a partir de les 18.30 h, que eixirà des de Renfe a Alacant,  participant i fent visible la teua comunitat educativa portant pancartes, cartells i demandes del teu centre.

Us animem a assistir tots plegat (famílies, docents, estudiants).

Ací pots descarregar-te el cartell de la VAGA GENERAL
Adjuntem Cartell de la VAGA general perquè pugues penjar-lo al teu centre

Moltes gràcies

Si necessiteu més informació o necessiteu qualsevol cosa podeu posar-vos en contacte amb la Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic per mail a lacivica@lacivica.cat

Plataforma en Defensa de l’Ensenyament PúblicCap comentari:

Publica un comentari