dijous, 7 de febrer del 2013

TALLER DE PILOTA VALENCIANA


Aquesta setmana, membres del Club Pilota Sant Vicent han desenvolupat un taller als xiquets i xiquetes de 5é i 6é del CEIP Miguel Hernández, amb l'estreta col·laboració dels nostres mestres d'educació física, Mónica i Lluís.

Els xiquets s'ho han passat estupendament, i s'han acostat al nostre esport que, gràcies a aquest grup de xavals, està reviscolant al nostre poble.

El pròxim dia 22 de febrer, el Club de Pilota farà una presentació oficial en l'edifici social de l'Ajuntament, a les 20.00 h, al que estem tots invitats.

Recordem a tots que aquest grup està format en gran part per alumnes de l'IES Sant Vicent, i tots els xiquets i xiquetes estan convidats al trinquet de l'IES, on entrenen els divendres de 16.00 a 20.00 h.

Cavallers, va de bo!
--------------------------------------------------------------
Esta semana, miembros del Club Pilota Sant Vicent han desarrollado un taller para los niños y niñas de 5º y 6º del CEIP Miguel Hernández, con la estrecha colaboración de nuestros maestros de educación física, Mónica y Lluís.

Los niños se la han han estupendamente y se han acercado a nuestro deporte que, gracias a este grupo de chavales, está reviviendo en nuestro pueblo.

El próximo día 22 de febrero, el Club de Pelota hará una presentación oficial en el edificio social del Ayuntamiento, a las 20.00 h, al que estamos todos invitados.

Recordamos a todos que este grupo está formado en gran parte por alumnos del IES San Vicente, y todos los niños y niñas están invitados en el trinquete del IES, donde entrenan los viernes de 16.00 a 20.00 h.

Cavallers, va de bo!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada