dimecres, 20 de març del 2013

Exposició de l’artista Arcadi Blasco ‘RELATS DE LÍNIES I FANG’

Una vintena d'obres representatives de les diferents etapes creatives de l'artista de Mutxamel Arcadi Blasco, constitueixen el recorregut expositiu que proposa el MUA amb la mostra "Relats de Línies i Fang". L'exposició va ser inaugurada pel rector de la UA, Manuel Palomar, a la Sala Arcadi Blasco, renombrada recentment així en homenatge i reconeixement a l'artista.

La mostra, organitzada pel Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística i comisariada per José Piqueras, presenta una selecció d'obres que constitueixen un resum didàctic de la producció d'Arcadi Blasco, des de 1954 fins al 2012. La vintena d'obres exposades formen part de l'obra d'Arcadi Blasco que es troba en el MUA, obra de la qual la UA és dipositària per desig exprés de l'artista fins que finalitzen les obres del futur Museu Arcadi Blasco en la seua ciutat natal. La mostra romandrà oberta al públic fins a finals de juliol.

L'exposició es completa amb activitats integrades que pretenen aprofundir i divulgar l'obra d'Arcadi Blasco i el seu procés creatiu. Amb aquest objectiu, el MUA ha programat un Taller teòric-pràctic entorn de l'obra ceràmica d'Arcadi Blasco, que va començar el 25 de febrer i que finalitzarà el 16 d'abril. Estudiants de l'Escola Superior d'Art i Disseny d'Alacant i de la UA constitueixen l'alumnat d'aquest taller que es desenvoluparà en les instal·lacions del MUA i en les d'EASA.

La Universitat d'Alacant finalitzarà les activitats entorn de l'exposició d'Arcadi Blasco, amb les jornades "A propòsit d'Arcadi Blasco", previstes per als dies 7 i 8 de maig amb la participació de reconeguts artistes, crítics d'art, professors i investigadors, els qui debatran sobre l'obra i de l'artista, de la seua repercussió i rellevància, a més d'indagar en la importància del seu procés creatiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada