dimarts, 2 de febrer del 2016

SILVESTRE VILAPLANA A L'IES SANT VICENT


Avui hem pogut gaudir de la presència d'un dels autors més reconeguts del País Valencià, Silvestre Vilaplana. Tot el primer curs de batxillerat del nostre centre ha estat atent a les explicacions del procés creatiu i algunes particularitats de la seua obra "L'Estany de Foc", lectura que apassiona a l'alumnat.

Agraïm al Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya pel seu projecte Autors a les Aules, a La Cívica-Escola Valenciana per la seua col·laboració i al departament de Valencià del nostre centre, perquè entre tots podem acostar la cultura a les nostres filles i fills.
------------------------------------------
Hoy hemos podido disfrutar de la presencia de uno de los autores más reconocidos del País Valencià, Silvestre Vilaplana. Todo el primer curso de bachillerato de nuestro centro ha estado atento a las explicaciones del proceso creativo y algunas particularidades de su obra "L'Estany de Foc", lectura que apasiona al alumnado.

Agradecemos al Departamento de Cultura de la Generalitat de Catalunya por su proyecto Autors a les Aules, a La Cívica-Escola Valenciana por su colaboración y al departamento de Valenciano de nuestro centro, porque entre todos podemos acercar la cultura a nuestr@s hij@s.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada