dilluns, 5 de setembre del 2016

LLIURAMENT LLIBRES DE TEXT - ENTREGA LIBROS DE TEXTO

A l'AMPA estem organitzant el lliurament dels llibres, a falta de conèixer amb exactitud, en alguns cursos, els llibres que s'han de donar a l'alumnat. Al llarg de les properes setmanes estarem a l'AMPA per a fer el lliurament del llibres. Anirem publicant ací al blog, facebook y twitter l'horari.

Els pasos son els següents:


  1. Omplir el full de pagament del llibres: al final teniu l'enllaç per a poder descarregar-vos els preus dels llibres, per cada curs. També teniu el llistat a consergeria de l'IES.
  2. Quan tingueu clar els llibres que necessiteu, sumar el cost total al mateix full i ingressar la quantitat resultant en el número de compte de l'AMPA. Demanar un rebut del pagament o de la transferència.
  3. Anar a l'AMPA en l'horari establert per a cada curs (encara per publicar) amb en full de pagament i el document de l'ingrés o transferència. S'ha de lliurar una còpia dels dos documents a l'AMPA.
  4. L'AMPA lliurarà els llibres que s'hagen demanat i pagat.
En el cas de des-abastiment per part de la distribuïdora l'AMPA es compromet a aconseguir els llibres lo més aviat possible, publicant a través dels mateixos medis els horaris per a lliurar-los.

Hem de demanar a les famílies el màxim de paciència, perquè és normal que per part de les editorials n'hi haja cert des-abastiment, i les persones que estem tant a la Junta Directiva com aquelles persones que s'acosten a tirar-nos una mà ho fem sempre amb l'ànim de fer-ho lo millor possible.
------------------------------------------------------------------------------------------------


En el AMPA estamos organizando la entrega de los libros, a falta de conocer con exactitud, en algunos cursos, los libros que se tienen que dar al alumnado. A lo largo de las próximas semanas estaremos en el AMPA para hacer la entrega de los libros. Iremos publicando aquí en el blog, facebook y twitter el horario.

Los pasos son los siguientes:

  1. Rellenar la hoja de pago de libros: al fin teneis el enlace para poder descargaros los precios de los libros, por cada curso. También teneis el listado en conserjería del IES. 
  2. Cuando tengais claro los libros que necesitais, sumar el coste total en la misma hoja e ingresar la cantidad resultante en el número de cuenta del AMPA. Solicitar un recibo del pago o transferencia. 
  3. Ir al AMPA en el horario establecido para cada curso (aún por publicar) con la hoja de pago y el documento de ingreso o transferencia. Se debe de entregar una copia de los dos documentos al AMPA. 
  4. El AMPA entregará los libros que se hayan pedido y pagado..
En el caso de desabastecimiento por parte de la distribuidora el AMPA se compromete a conseguir los libros lo más pronto posible, publicando a través de los mismo medios el horario para entregarlos.

Tenemos que pedir a las familias el máximo de paciencia, porque es normal que por parte de las editoriales haya cierto desabastecimiento, y las personas que estamos tanto en la Junta Directiva como aquellas personas que se acercan a echarnos una mano lo hacemos siempre con el ánimo de hacerlo lo mejor posible.

ENLLAÇOS PER A DESCARREGAR-SE ELS DOCUMENTS DE PAGAMENT
ENLACES PARA DESCARGARSE LOS DOCUMENTOS DE PAGO:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada