dilluns, 17 de setembre del 2012

REUNIÓ PER A ACTIVITATS EXTRAESCOLARS - REUNIÓN PARA ACTIVIDADES EXTRAESCOLARES


  

Per la present es convoca a tots aquells interessats en les activitats extraescolars que anem a organitzar enguany a través de l'AMPA a una reunió que es farà en la sala d'usos múltiples de l'IES Sant Vicent el pròxim divendres 21 de setembre a les 18.00 hores.

Les activitats que han sigut demandades fins ara han sigut les indicades en el document de l'empresa MAEXLEVIA que adjuntem. El tipus d'activitats poden ser ampliades, sempre que hi haja un mínim de 10 alumnes.

A més l'esport de pilota valenciana serà desenrotllat pel Club de Pilota Sant Vicent, amb alumnes del nostre IES.


A la reunió assistiran tant responsables de l'empresa MAEXLEVIA com del Club de Pilota Santa Vicent.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Por la presente se convoca a todos aquellos interesados en las actividades extraescolares que vamos a organizar este año a través de la AMPA a una reunión que se hará en la sala de usos múltiples del IES San Vicente el próximo viernes 21 de septiembre a las 18.00 horas.

Las actividades que han sido demandadas hasta ahora han sido las indicadas en el documento de la empresa MAEXLEVIA que adjuntamos. El tipo de actividades pueden ser ampliadas, siempre que haya un mínimo de 10 alumnos.

Además el deporte de pelota valenciana va a ser desarrollado por el Club de Pilota Sant Vicent, con alumnos de nuestro IES.

A la reunión asistirán tanto responsables de la empresa MAEXLEVIA como del Club de Pilota Sant Vicent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada