dimarts, 23 d’octubre de 2012

POSA'T EN LA MEUA PELL - COL·LECCIÓ DEL MUA


Posa
Posa't en la meua pell
El Museu de la Universitat d'Alacant ha seleccionat obres de 18 artistes que proposen una reflexió entorn de temes com la identitat, la infància robada, l’exclusió social, la violència de gènere o la tirania de la bellesa, mitjançant la fotografia, la pintura, l’escultura, el gravat o el vídeo. Amb el nom Posa't a la meua pell, el MUA ens convida a a posar-nos en el lloc de l’altre, a mirar la realitat, o les realitats, des d’un punt de vista diferent i replantejar-nos les nostres conviccions.

La mostra, que podrà veure's de l'1 d'octubre al 26 de gener en la Sala Sempere del MUA, reuneix obres dels artistes Rafa Arjones, José Manuel Carratalá, Cristina De Middel, Antonio Fernández Alvira, Patricia Gómez, Francisco Guillén, Laila Hotait, Päivi Koskinen, Guillermo Llobet, Sandra March, Asta Masiulyte, María María Acha, Ana Maya, Antoni Miró, Juan Carlos Nadal, Rafael Navarro, Ibarí Ortega y Salvi Vivancos.

El Museu de la Universitat d’Alacant té entre els seus principals objectius estudiar i difondre els fons artístics integrats en la seua col·lecció. És per això que els últims set anys, durant cada curs acadèmic, s’ha dut a terme una exposició en la qual es reinterpreta la col·lecció des de criteris temàtics, materials, tècnics o pedagògics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada