dissabte, 27 d’abril del 2013

TANCAMENT PER L'EDUCACIÓ PÚBLICA


El passat dijous 25 d'abril, un parell de centenars de persones ens vam tancar en el CEIP Raspeig per a manifestar el nostre rebuig a les vergonyoses retallades que s'han produït i estan produint-se en matèria educativa, així com la també wertgonyosa modificació de la llei educativa.
El pasado jueves 25 de abril, un par de cientos de personas nos encerramos en el CEIP Raspeig para manifestar nuestro rechazo a los vergonzosos recortes que se han producido y están produciéndose en materia educativa, así como la también wertgonzosa modificación de la ley educativa.


Es va celebrar una assemblea on tots i aquelles que van voler, van tindre l'oportunitat d'expressar la seua opinió sobre la situació actual, i proposar accions per a lluitar contra els atacs al dret a l'educació.
Se celebró una asamblea donde todos y aquellas que quisieron, tuvieron la oportunidad de expresar su opinión sobre la situación actual, y proponer acciones para luchar contra los ataques al derecho a la educación.



Mares, pares, docents, xiquets i xiquetes... tots vam mostrar el nostre rebuig i el ferm propòsit de no deixar de defensar aquest valor i inversió en futur com és l'educació.
Madres, padres, docentes, niños y niñas... todos mostramos nuestro rechazo y el firme propósito de no dejar de defender este valor e inversión en futuro como es la educación.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada