dimecres, 11 de setembre de 2013

LLIBRES CURS 2013-2014 - LIBROS CURSO 2013-2014

Hui mateix ens han portat els llibres de text, però no podem establir encara les dates exactes d'entrega. Hem d'ordenar-los, comprovar-los, organitzar els grups de treball i establir les dates i horaris en què podem fer l'entrega.

Som pocs voluntaris i molts llibres, però amb ganes per la nostra part i comprensió per part de tots, aconseguirem fer una entrega còmoda amb horaris flexibles.

Ja ens han avisat des de la distribuïdora que estan tenint problemes de subministrament amb algunes editorials, de fet no ens han entregat la totalitat, però esperen fer-ho al llarg de la setmana.

Bo, ens posem mà a l'obra.
-------------------------------------------------------------------------
Hoy mismo nos han traido los libros de texto, pero no podemos establecer aún las fechas exactas de entrega. Tenemos que ordenarlos, comprobarlos, organizar los grupos de trabajo y establecer las fechas y horarios en las que podemos hacer la entrega.

Somos pocos voluntarios y muchos libros, pero con ganas por nuestra parte y comprensión por parte de todos, conseguiremos hacer una entrega cómoda con horarios flexibles.

Ya nos han avisado desde la distribuidora que están teniendo problemas de suministro con algunas editoriales, de hecho no nos han entregado la totalidad, pero esperan hacerlo a lo largo de la semana.

Bueno, nos ponemos manos a la obra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada