dimecres, 23 d’octubre del 2013

DIA DE LA BIBLIOTECA


El 24 d'octubre es commemora el DIA DE LA BIBLIOTECA, creat en 1997 amb el fi de conscienciar a la nostra societat de la importància de la lectura, especialment entre els xiquets i joves i per agrair i potenciar l'extraordinària feina dels bibliotecaris i les bibliotecàries.

Per això, des de l'AMPA, i donat que per part de l'Administració actual no tenim el recolzament necessari per tindre oberta la biblioteca del nostre IES, vam haver de designar una quantitat important del nostre pressupost per poder contractar una persona perquè estiguera a càrrec de la biblioteca de l'IES.

A més, per a commemorar aquest dia, volem convidar a totes aquelles persones que vullguen a donar llibres de lectura que ja no necessiteu vostres, dels vostres fills i filles, perquè la gran majoria poden ser inclús llibres de lectura per al curs actual. D'eixa manera volem, amb l'esforç i compromís de tots i totes, donar-li un valor afegit a aquest espai tan oblidat i tan absolutament necessari com és la biblioteca.

Per a fer les donacions, preferiblement volem que siguen fetes entre dijous dia 24 i divendres dia 25 d'octubre de 10.30 a 15.00 hores. No obstant això, la biblioteca està a la vostra disposició de dilluns a divendres de 10.30 a 15.00 hores fins que acabe l'any, i amb Begoña com a responsable de la mateixa.

-------------------------------------------------------------------

El 24 de octubre se conmemora el DÍA DE LA BIBLIOTECA, creado en 1997 con el fin de concienciar a nuestra sociedad de la importancia de la lectura, especialmente entre los niños y jóvenes y para agradecer y potenciar el extraordinario trabajo de los bibliotecarios y las bibliotecarias.

Por ello, desde el AMPA, y dado que por parte de la Administración actual no tenemos el apoyo necesario por tener abierta la biblioteca de nuestro IES, designamos una cantidad importante de nuestro presupuesto por poder contratar una persona para que estuviere a cargo de la biblioteca del IES.

Además, para conmemorar este día, queremos invitar a todas aquellas personas que quieran a donar libros de lectura que ya no necesitéis vuestros, de vuestros hijos e hijas, porque la gran mayoría pueden ser incluso libros de lectura para el curso actual. De esa manera queremos, con el esfuerzo y compromiso de todos y todas, darle un valor añadido a este espacio tan olvidado y tan absolutamente necesario como es la biblioteca.

Para hacer las donaciones, preferiblemente queremos que sean hechas entre jueves día 24 y viernes día 25 de octubre de 10.30 a 15.00 horas. No obstante, la biblioteca está a vuestra disposición del lunes a viernes de 10.30 a 15.00 horas hasta que acabe el año, y con Begoña como responsable de la misma.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada