divendres, 11 de juliol de 2014

LLIBRES DE TEXT - LIBROS DE TEXTO

Disposem dels llistats de preus de llibres d'ES i batxillerat. A partir de dilluns podreu recollir la sol·licitud amb els preus per a poder fer l'ingrés, fins al 24 de juliol.

Donat que en alguns casos no es sabrà amb exactitud quins llibres es van a poder aconseguir  per altres medis per part dels alumnes, la nostra recomanació és que es faça la comanda de tots, per assegurar que des de la distribuïdora els porten. Si després no fan falta alguns d'ells, al mes de setembre quan vingueu per ells tan sols retirareu aquells que realment us fan falta, i l'AMPA realitzarà la devolució corresponent. Enguany ho tindrem més senzill, donat que operem a través d'internet, i les devolucions seran immediates.

També podreu demanar els preus i el formulari per a la sol·licitud per email: ampa@iessanvicente.com o amb un missatge en facebook.

Enguany, la Conselleria ha tingut la "genial" idea d'avançar el començament de les classes al 3 de setembre, per la qual cosa us avancem que l'inici de curs serà complicat. Tots els col·legis i instituts voldran els llibres l'1 de setembre al seu centre, i això va a ser complicat. Intentarem gestionar l'enviament abans d'eixes dates. Us demanem per endavant paciència.

També, si alguna persona vol tirar-nos una maneta eixos dies, us agrairem qualsevol col·laboració.

AMPA
----------------------------------------------------------------
Disponemos de los listados de precios de libros de ESO y bachillerato. A partir del lunes podeis recoger la solicitud con los precios para poder hacer el pedido, hasta el 24 de julio.

Dado que en algunos casos no se sabrá con exactitud qué libros se van a poder conseguir por otros medios por parte de los alumnos, nuestra recomendación es que se haga el pedido de todos, para asegurar que desde la distribuidora los traen. Si después no hacen falta algunos de ellos, en el mes de septiembre cuando vengáis por ellos sólo retiraréis aquellos que realmente os hagan falta, y el AMPA realizará la devolución correspondiente. Este año lo tenemos más fácil, ya que operamos a través de internet, y las devoluciones serán inmediatas.

También podéis solicitar los precios y el formulario para la solicitud por email: ampa@iessanvicente.com o con un mensaje en facebook.

Este año, la Conselleria ha tenido la "genial" idea de adelantar el comienzo de las clases al 3 de septiembre, por lo que os adelantamos que el inicio de curso será complicado. Todos los colegios e institutos querrán los libros el 1 de septiembre en su centro, y eso va a ser complicado. Intentaremos gestionar el envío antes de esas fechas. Os pedimos de antemano paciencia.

También, si alguna persona quiere echarnos una manita esos días, os agradeceremos cualquier colaboración.

AMPA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada