dilluns, 15 de setembre del 2014

REANUDEM LES CLASSES - REANUDAMOS LAS CLASES

En primer lloc volem agrair el seguiment que ha tingut la convocatòria de la jornada de protesta que va tindre lloc sobre tot divendres i encara ha continuat avui. 

Sabem que les temperatures no son responsabilitat de la Conselleria, però si és la seua responsabilitat avançar l'inici de curs en què amb la implantació de la LOMCE i nous llibres (en primària) i matèries amb dos dies de marge es preveia caòtic. És la seua decisió seguir augmentant les nostres ràtios a les aules i les seues conseqüències, mantindre centres sense recursos ni condicions pera a respondre a les temperatures del nostre territori (més evidents als nous i caríssims centres. La seua postura: no donar respostes clares, sinó contradictòries i amenaçadores, ni per escrit, mitjançant protocols d'actuació, demanats a Inspecció de Treball, a les diferents realitats de cada centre sinó tot lo contrari, parlar de "normalitat", de "pataleo de los docentes porque no quieren trabajar y falta de vocaciones" i inclús coaccionar amb expedientar a aquell que actúe amb autonomia velant per la salut de l'alumnat.

Demà continuaran amb tota la normalitat possible.

La comunitat educativa ha d'estar unida en la defensa de lo nostre, l'EDUCACIÓ PÚBLICA.
--------------------------------------------------------------------------

En primer lugar, queremos agradecer el seguimiento que ha tenido la convocatoria de la jornada de protesta que tuvo lugar sobre todo el viernes y aún continua hoy.

Sabemos que las temperaturas no son responsabilidad de la Consellería pero si es su responsabilidad adelantar el inicio de curso en el que con la implantación de la Lomce y nuevos libros y materias con dos días de margen se preveía caótico. Es su decisión seguir aumentando nuestras ratios en las aulas con sus consecuencias, mantener centros sin recursos ni condiciones para responder a las temperaturas de nuestro territorio (más evidentes en los nuevos y carísimos centros). Su postura: no dar respuestas claras, sino contradictorias y amenazadoras, ni por escrito, mediante los protocolos de actuación, solicitados a Inspeccion de Trabajo, a las diferentes realidades de cada centro sino todo lo contrario, hablar de normalidad, "de pataleo de los docentes porque no quieren trabajar y falta de vocaciónes" e incluso coaccionar con expedientar a aquel que actúe con autonomía velando por la salud de sus alumnos.

Mañana continuarán con toda la normalidad posible.

La comunidad educativa tiene que estar unidad en la defensa de lo nuestro, la EDUCACIÓN PÚBLICA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada