dilluns, 27 d’octubre del 2014

CIMS PER LA LLENGUA





Aquest diumenge s'ha dut a terme la primera ruta organitzada per La Cívica-Escola Valenciana en col·laboració, entre altres, amb l'AMPA de l'IES Sant Vicent.

Ens vam juntar una vintena de persones, i vam contar amb l'extraordinària col·laboració de Toni, de l'hotel-restaurant Pou del Surdo, que ens va explicar l'entorn i les característiques del Pou situat a un dels cims de la Carrasqueta.

Després vam passejar fins al vèrtex geodèsic, punt més alt de la nostra ruta.

Donem també les gràcies al grupo de El Rentonar i la Colla Muntanyenca de Mutxamel per la seua participació, col·laboració i difusió d'aquesta iniciativa.

La pròxima ruta, el 16 de novembre a Els Plans (La Torre de les Maçanes).
--------------------------------------------
Este domingo se ha realizado la primera ruta organizada por La Cívica-Escola Valenciana en colaboración, entre otros, con el AMPA del IES Sant Vicent.

Nos juntamos una veintena de personas, y contamos con la extraordinaria colaboración de Toni, del hotel-restaurante Pou del Surdo, que nos explicó el entorno y las características del Pozo situado en una de las cimas de la Carrasqueta.

Después paseamos hasta el vértice geodésico, punto más alta de nuestra ruta.

Damos también las gracias al grupo de El Rentonar y la Colla Muntanyenca de Mutxamel por su participación, colaboración y difusión de esta iniciativa.

La próxima ruta, 16 de noviembre a Els Plans (La Torre de les Maçanes).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada