dilluns, 17 de novembre de 2014

ELS PLANS


Aquest diumenge l'AMPA ha participat en una nova passejada, un altre cim de la nostra comarca a les rutes programades "Cims per la Llengua" de La Cívica-Escola Valenciana. En aquesta ocasió ha sigut Els Plans, entre l'Alacantí, La Marina i L'Alcoià.Vam contar amb la presència de membres del Casal Tio Cuc, el Centre de Muntanyisme de Mutxamel i sobre tot el Grup d'Acció en defensa de la natura i el patrimono "Rentonar", que van fer de guies de la ruta, i ens van ensenyar aquest racó de les nostres muntanyes amb les seus particularitats històriques, econòmiques i naturals.

Vam comprovar la destrossa que ha suposat la pedrera explotada als anys del "boom" urbanístic, l'impacte de l'alta tensió i els efectes dels incendis, però també vam gaudir de la joia arquitectònica que és el Pou del Rentonar, el racó d'on naix el Riu Relleu, les fabuloses vistes que ens permet l'alt de Els Plans, i sobre tot les ganes de gaudir del nostre entorn d'una cinquantena de persones vingudes de tota la província.


Moltes gràcies especialment al grup El Rentonar per la seua implicació i participació.
------------------------------------------------
Este domingo el AMPA ha participado en un nuevo paseo, otra cima de nuestra comarca en la rutas programadas "Cims per la Llengua" de La Cívica-Escola Valenciana. En esta ocasión ha sido Els Plans, entre L'Alacantí, La Marina y L'Alcoià.

Contamos con la presencia de miembros del Casal Tío Cuc, el Centre de Muntanyisme de Mutxamel y sobre todo el Grup d'Acció en defensa de la natura i el patrimono "Rentonar", que hicieron de guias de la ruta, y nos enseñaron este rincón de nuestras montañas con sus particularidades históricas, económicas y naturales.

Comprobamos el destrozo que ha supuesto la pedrera explotada en los años del "boom" urbanístico, el impacto de la alta tensión y los efectos de los incendios, pero también disfrutamos de la joya arquitectónica que es el Pou del Rentonar, el rincón de donde nace el Rio Relleu, las fabulosas vistas que nos permite el alto de Els Plans, y sobre todo las ganas de disfrutar de nuestro entorno de una cincuentena de personas venidas de toda la provincia.

Muchas gracias especialmente al grupo El Rentonar per su implicación y participación.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada