dimarts, 17 de febrer de 2015

CIMS PER LA LLENGUA - PENYA MIGJORNAquest cap de setmana s'ha tornat a pujar a un cim de la nostra comarca, en aquesta ocasió a la Penya Migjorn, al terme de Xixona. Com sempre, ens ha acompanyat persones i col·lectius de la nostra comarca. La següent serà l'Alt de La Martina.

Donem les gràcies a totes les persones i col·lectius que, mes a mes, fa d'aquesta iniciativa un bon motiu per a conèixer la nostra comarca.

Recordem que aquesta iniciativa s'ha fet possible gràcies a La Cívica-Escola Valenciana, el Casal Popular Tio Cuc, la Colla Muntanyenca de Mutxamel, El Rentonar i la nostra AMPA, a banda de moltes altres persones que hi col·laboren.
-------------------------------------------------
Este fin de semana se ha vuelto a subir a una cima de nuestra comarca, en esta ocasión a la Penya Migjorn, en el término de Xixona. Como siempre, nos han acompañado personas y colectivos de nuestra comarca. La siguiente será el Alto de la Martina.

Damos las gracias a todas las personas y colectivos que, mes a mes, hace de esta iniciativa un buen motivo para conocer nuestra comarca.

Recordamos que esta iniciativa se ha hecho posible a La Cívica-Escola Valenciana, el Casal Popular Tio Cuc, la Colla Muntanyenca de Mutxamel, El Rentonar y nuestra AMPA, a parte de muchas otras pesonas que colaboran.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada