divendres, 20 de febrer de 2015

REUNIÓ DE L'ALUMNAT AMB EL SINDICAT D'ESTUDIANTS

Avui ha tingut lloc una reunió de l'alumnat de l'IES Sant Vicent amb uns representants del sindicat d'estudiants SEPC. L'AMPA ha promogut aquesta reunió per intentar que les nostres filles i fills tinguen la possibilitat d'organitzar-se i obtindre una informació fidedigna de la situació de l'educació pública, i com poder canalitzar les demandes del sector estudiantil.

Fa dos anys, l'AMPA va col·laborar en la creació de l'associació d'estudiants del nostre IES, que a l'actualitat no té activitat.

Esperem que d'aquesta reunió surti un grup de persones que done continuïtat al moviment estudiantil.

---------------------------------------------------

Hoy ha tenido lugar una reunón del alumnado del IES Sant Vicent con unos representantes del sindicato de estudiantes SEPC. El AMPA ha promovido esta reunión para intentar que nuestras hijas e hijos tengan la posibilidad de organizarse y obtener una información fidedigna de la situación de la educación pública, y cómo poder encauzar las demandas del sector estudiantil.

Hace dos años, el AMPA colaboró en la creación de la asociación de estudiantes de nuestro IES, que en la actualidad no tiene actividad.

Esperemos que de esta reunión salga un grupo de personas que dé continuidad al movimiento estudiantil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada