divendres, 6 de juliol del 2018

RESERVES

Estimades famílies.
Ja teniu a la vostra disposició els formularis per a reservar els llibres de BATXILLERAT a consergeria i a l'enllaç que teniu a continuació. Recordem que enguany no més es pot reservar llibres de batxillerat, perquè el Govern Valencià, a través de la Conselleria d'Educació ha implementat la Xarxa Llibres perquè l'alumnat tinga accés als llibres a la seua etapa d'educació obligatòria.

Teniu de temps fins al 25 de juliol. Per favor, amb la reserva heu d'adjuntar el llistat dels llibres facilitat per l'IES MARCANT ELS LLIBRES QUE VOLEU ADQUIRIR.

Igualment, també teniu la reserva d'activitats extraescolars.
---------------------------------------------------------
Estimadas familias.
Ja teneis a vuestra disposición los formularios para reservar los libros de BACHILLERATO en conserjería y en el enlace que teneis a continuación. Recordamos que este año tan solo se puede reservar libros de bachillerato, porque el Gobierno Valenciano, a través de la Conselleria d'Educació ha implementado la Xarxa Llibres para que el alumnado tenga acceso a los libros en su etapa de educación obligatoria.

Teneis tiempo hasta el 25 de julio. Por vaor, con la reserva teneis que adjuntar el listado de libros facilitado por el IES MARCANDO LOS LIBROS QUE QUEREIS ADQUIRIR.

Igualmente, también teneis la reserva de actividades extraescolares.

RESERVA LLIBRES
RESERVA EXTRAESCOLARS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada