divendres, 15 de febrer del 2013

ACTIVITATS CULTURALS

Matí fabulós hui a l'IES, amb moltíssimes activitats de tot tipus (pilota, futbol, batukada, tallers...).
Mañana fabulosa hoy en el IES, con muchísimas actividades de todo tipo (pelota, fútbol, batukada, talleres...).


El cantant Natxo Gironés ens ha presentat el seu disc "La Veu d'un Poble", amb versions musicades de poemes de Vicent Andrés Estellés. Us animem a visitar la seua web www.natxogirones.com, en la que us podeu descarregar el seu disc.
El cantanto Natxo Gironés nos ha presentado su disco "La Veu d'un Poble", con versiones musicadas de poemas de Vicent Andrés Estellés. Os animamos a visitar su web www.natxogirones.com, en la que os podéis descargar su disco.


En el concert, i de manera improvisada, un alumne ha col·laborat en un dels temes.
En el concierto, y de manera improvisada, un alumno ha colaborado en uno de los temas.


També ha participat Javi i Pau, membres del grup xixonenc Mugroman, que han donat un repàs als  seus inicis i la importància del fenomen de la música en valencià.
También ha participado Javi y Pau, miembros del grupo jijonenco Mugroman, que han dado un repaso a  sus inicios y la importancia del fenómeno de la música en valenciano.


I com a colofó a la part musical, els alumnes que formen el grup "Métricos" han cantat algunes peces del seu repertori.
Y como colofón a la parte musical, los alumnos que forman el grupo "Métricos" han cantado algunas piezas de su repertorio.



Per últim, i com a activitat organitzada per l'AMPA, s'ha donat els premis als guanyadors del Concurs Estellés, en la modalitat de vídeo i de murals. Els premis han consistit en xecs-regal de l'Associació de Comerciants de Sant Vicent aportats per l'AMPA per als primers premi, i l'Associació de Comerciants de Sant Vicent ha volgut aportar també dos xecs-regal per als segons premis. D'aquesta manera, volem fer una xicoteta però significativa aportació al nostre comerç local. A més, per a tots els participants La Cívica-Escola Valenciana els ha fet un obsequi del Disc de La Gira 2011.
Por último, y como actividad organizada por el AMPA, se ha dado los premios a los ganadores del Concurso Estellés, en la modalidad de vídeo y de mural. Los premios han consistido en cheques-regalo de la Asociación de Comerciantes de Sant Vicent aportados por el AMPA para los primeros premio, y la Asociación de Comerciantes de San Vicente ha querido aportar también dos cheques-regalo para los segundos premios. De esta manera, queremos hacer una pequeña pero significativa aportación al nuestro comercio local. Además, para todos los participantes La Cívica-Escuela Valenciana les ha hecho un obsequio del Disco de La Gira 2011.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada