dilluns, 3 de febrer del 2014

VAGA D'ESTUDIANTS - HUELGA DE ESTUDIANTES (INFORMACIÓN ERRÓNEA)

Donada la informació sobre una vaga d'estudiants aquesta setmana volem aclarir que:

Inicialment, n'hi havia una informació d'una vaga d'estudiants per als dies 5, 6 i 7 de febrer, inclús amb cartells de la convocatòria. Aquesta informació pertanyia a una vaga realitzada en eixes dates, però de 2013.

No obstant això, en alguns instituts s'ha volgut donar-li "continuïtat" a aquesta convocatòria no oficial, i sabem que alguns estudiants tenen el propòsit de no anar a classe dimarts, dimecres i dijous.

Des de l'AMPA pensem que no falten motius als estudiants per a convocar vagues: eliminació de beques i ajudes, augment de taxes, LOMQE... i en eixe sentit sempre estarem d'acord en lluitar pels nostres drets, però també pensem que els estudiants també haurien de tindre una informació adequada dels motius de les mobilitzacions i vagues, i treballar de forma conjunta amb els sindicats i associacions d'estudiants, per tal de conferir a aquests col·lectius més força davant les agressions de l'administració educativa contra els seus drets.


Per això, volem informar que aquesta vaga no ha estat legalment convocada pels representants dels estudiants, i demanem que l'alumnat s'informe de fonts fidedignes, com ara sindicats i associacions d'alumnes, i seguisquen les seues convocatòries.


Junts podem.

Dada la información sobre una huelga de estudiantes esta semana queremos aclarar que:

Inicialmente, había una información de una huelga de estudiantes para los días 5, 6 y 7 de febrero, incluso con carteles de la convocatoria. Esta información pertenecía a una huelga realizada en esas fechas, pero de 2013.

No obstante, en algunos institutos se ha querido darle "continuidad" a esta convocatoria no oficial, y sabemos que algunos estudiantes tienen el propósito de no ir a clase martes, miércoles y jueves.

Desde el AMPA pensamos que no faltan motivos a los estudiantes para convocar huelgas: eliminación de becas y ayudas, aumento de tasas, LOMQE... y en ese sentido siempre estaremos de acuerdo al luchar por nuestros derechos, pero también pensamos que los estudiantes deberían tener una información adecuada de los motivos de las movilizaciones y huelgas, y trabajar de forma conjunta con los sindicatos y asociaciones de estudiantes, para conferir a estos colectivos más fuerza delante de las agresiones de la administración educativa contra sus derechos.

Por ello, queremos informar que esta huelga no ha estado legalmente convocada por los representantes de los estudiantes, y pedimos que el alumnado se informe de fuentes fidedignas, como sindicatos y asociaciones de alumnos, y sigan sus convocatorias.

Juntos podemos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada