dimecres, 5 de febrer del 2014

VISITA DE SILVESTRE VILAPLANA



Ahui, i per segon any consecutiu hem gaudit de la presència de Silvestre Vilaplana, que ha compartit amb l'alumnat del nostre IES les seues experiències amb la literatura, els seus començaments, les seues sensacions i els seus sentiments a l'hora d'afrontar una tasca tan increïble com és creació literària.


Hoy, y por segundo año consecutivo hemos disfrutado de la presencia de Silvestre Vilaplana, que ha compartido con el alumnado de nuestro IES sus experiencias con la literatura, sus comienzos, sus sensaciones y sus sentimientos a la hora de afrontar una tarea tan increíble como es creación literaria.




L'obra en què s'ha centrat la xerrada ha sigut la seua obra "L'Estany de Foc", una novel·la històrica que meravella a tot aquell que la llig. Els alumnes han pogut interactuar amb l'autor i preguntar-li aspectes no tan sols de l'obra, sinó també de la seua experiència com escriptor.


La obra en que se ha centrado la charla ha sido su obra "L'Estany de Foc", una novela histórica que maravilla a todo aquel que la lee. Los alumnos han podido interactuar con el autor y preguntarle aspectos no tan solo de la obra, sino también de su experiencia como escritor.



Volem donar les gràcies al departament de Valencià de l'IES Sant Vicent i a La Cívica-Escola Valenciana per la seua col·laboració amb l'AMPA per haver pogut desenvolupat aquest acte al nostre centre.

Queremos dar las gracias al departamento de Valenciano del IES San Vicente y a La Cívica-Escola Valenciana por su colaboración con el AMPA por haber podido desarrollado este acto en nuestro centro.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada