dimecres, 21 de novembre del 2012

CONCURS ESTELLÉS 2013




L’any 2013 ha estat declarat per diverses institucions públiques i privades l'Any Estellés. L'objectiu és recordar, i donar a conèixer, el poeta de Burjassot en el 20é aniversari de la seua mort. Segurament Estellés és un dels poetes valencians més coneguts pel nostre poble. Ell ho va dir moltes vegades que  volia ser un entre tants, un més del poble i que el trobaríem sempre al servei del seu País.

Per eixa raó, docents del Departament de Valencià en col·laboració amb l’AMPA han encetat el Concurs Estellés 2013, les bases del qual s’especifiquen a continuació.

Tema

Vicent Andrés Estellés: La veu del teu poble

Participants

Podran participar tot l’alumnat de secundària i batxillerat de l’IES Sant Vicent.

Modalitats de participació

Es creen dues modalitats: vídeo i mural.

El vídeo serà una composició audiovisual on han de participar necessariament els alumnes, i tindrà con fill conductor un poema de l’autor. La duració mínima serà de 1 minuts i la màxima de 5 minuts. El nombre màxim de participants per obra serà de 5 alumnes.

En el cas del mural, les mides no han de superar els 2,50 x 2 m, i serà necessariament una composició sobre la vida i/o l’obra de l’autor. La tècnica és lliure. El nombre màxim de participants per obra serà de 5 alumnes.

Dates

Data de lliurament dels treballs: 7 de febrer de 2013.
Data de votació del jurat: del 7 al 13 de febrer de 2013.
Data de comunicació de les obres guanyadores: 15 de febrer de 2013.

Coordinadors del concurs

Les obres hauran de ser lliurades als tutors dels grups participants.

Valoració

La valoració de les obres aportades seran valorades per l’equip de docents del Departament de Valencià i membres de la Junta de l’AMPA, i es triarà un únic premi per modalitat. Es concedirà un premi a cada grup guanyador per un valor 100 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada