dijous, 22 d’agost de 2013

LLISTAT D'ALUMNES - LISTADO DE ALUMNOS

Hem publicat el llistat d'alumnes dels que tenim sol·licitud de reserva de llibres de text per al curs 2013-2014. Hem indicat si disposem del document de pagament de la reserva (per pèrdua o que no ho hem arribat a imprimir l'e-mail), simplement perquè tingueu en compte que ho heu de portar el dia de lliurament dels llibres. LLISTAT D'ALUMNES

També disposem del llistat de preus dels llibres, que podeu demanar al correu ampa@iessanvicente.com indicant el curs i la modalitat linguïstica, o bé esperar a setembre per agafar-lo de consergeria del centre.

Pròximament publicarem les dates per a retirar els llibres. En molts casos, no podrem lliurar-los fins que no comencen les classes, pel tema de les optatives i l'opció del docent de donar la matèria amb apunts.

-----------------------------------------------------------

Hemos publicado el listado de alumn@s de los que tenemos solicitud de reserva de libros de texto para el curso 2013-2014. Hemos indicado si disponemos del documento de pago de la reserva (por pérdida o que no hemos llegado a imprimir el e-mail), simplemente para que tengáis en cuenta que lo debéis llevar el día de entrega de los libros. LISTADO DE ALUMNOS

También disponemos del listado de precios de los libros, que podéis pedir al correo ampa@iessanvicente.com, indicando el curso y la modalidad lingüística, o bien esperar en septiembre para cogerlo de conserjería del centro.

Próximamente publicaremos las fechas para retirar los libros. En muchos casos, no podremos entregarlos hasta que no empiecen las clases, por el tema de las optativas y la opción del docente de dar la materia con apuntes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada