dijous, 5 de setembre del 2013

PROTESTA CONTRA LES RETALLADES - PROTESTA CONTRA LOS RECORTES

Ahir alguns centenars de persones de diferents col·lectius (Plataforma Sant Vicent amb L'Educació) vam manifestar la nostra disconformitat amb la política de retallades en educació i sanitat, entre altres.
Ayer algunos cientos de personas de diferentes colectivos (Plataforma Sant Vicent amb l'Educació) manifestamos nuestra disconformidad con la política de recortes en educación y sanidad, entre otros.

La TERCERA INAUGURACIÓ del TRAM (altres anys ja van fer altres) de Sant Vicent no es va poder fer en Sant Vicent i finalment es va desenvolupar a Alacant.
La TERCERA INAUGURACIÓN del TRAM (otros años ya hicieron otras) de San Vicente no se pudo hacer en San Vicente y finalmente se desarrolló en Alicante.


 Estem farts i fartes que no deixen de "fer-se fotos", i que a pares i mares no ens hagen pagat els dos anys de beques concedides, que no es convoquen ajudes de llibres per al curs present, que lleven docents, que s'amplie la ràtio, que retallen beques de menjador, etc. etc etc.  i que l'única preocupació de les persones que gestionen els diners públics siga fer-se la foto.
Estamos hartos y hartas que no dejen de "hacerse fotos", y que a padres y madres no nos hayan pagado los dos años de becas concedidas, que no se convoquen ayudas de libros para el curso presente, que quiten docentes, que se amplíe la ratio, que recorten becas de comedor, etc. etc etc.  y que la única preocupación de las personas que gestionan el dinero público sea hacerse la foto.


Finalment se la van fer, però no al nostre poble.
Gràcies a tots i totes per la vostra solidaritat.
Finalmente se la hicieron, pero no al nuestro pueblo.
Gracias a todos y todas por vuestra solidaridad.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada