dijous, 12 de desembre del 2013

I NIT ESTELLÉS A SANT VICENT


El passat 29 de novembre va tindre lloc la I Nit Estellés a Sant Vicent del Raspeig, un sopar en què es recorda la figura de Vicent Andrés Estellés, amb música i sobre tot molta poesia.

Membres de l'AMPA i del nostre IES,  a banda de moltes persones del nostre poble van participar en aquesta entranyable nit recitant algunes de les més significatives poesies del nostre poeta. Els més menuts també es van animar a recitar.



Volem agrair l'extraordinària col·laboració de la Comparsa Marrocs per haver-nos deixat aquest lloc fabulós, la Colla Floreal per la cercavila que vam fer des de la Plaça d'Espanya, a Llorens Ferri per la seua aportació del quadre "Homenatge a Vicent Andrés Estellés" que va presidir l'acte, al nostre company José Antonio i l'Associació Videoteca Cultural de l'Alacantí i a Natxo Gironès i David, per delectar-nos amb les seues cançons. I per descomptat, a totes aquelles persones que van fer que aquesta Nit fora espectacular.



Des de La Cívica-Escola Valenciana de Sant Vicent del Raspeig, entitat a la que l'AMPA pertany, ens conviden a participar en els actes que s'esperen en els pròxims mesos al nostre poble i la nostra comarca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada