divendres, 23 de gener del 2015

ASSEMBLEA SANT VICENT AMB L'EDUCACIÓ

Convoquem a tota la comunitat educativa a l’assemblea que tindrà lloc el 27 de gener, en recolzament de la iniciativa d’Escola Valenciana per a la mobilització del 21 de febrer a València amb el lema “L’Escola que Volem”.

A través d’aquesta iniciativa, es pretén visualitzar el teixit social i cívic que conformem les comunitats educatives d’arreu del País Valencià, les persones que treballem de valent per intentar garantir la millor educació possible a l’alumnat valencià.

El nostre suport al model de l’escola que volem és la millor garantia perquè el pròxim govern de la Generalitat Valenciana prenga bona nota de les necessitats educatives que tenim.

En aquesta assemblea es presentarà aquesta iniciativa i s’explicarà la manera de fer arribar les nostres reivindicacions.

Data: 27 de gener de 2015
Hora: 18.00 h
Lloc: IES Sant Vicent (carrer Lillo Juan, 128)
Convocamos a toda la comunidad educativa a la asamblea que tendrá lugar el 27 de enero, en apoyo a la iniciativa de Escola Valenciana para la movilización del 21 de febrero a Valencia con el lema “L’Escola que Volem”.

A través de esta iniciativa, se pretende visualizar el tejido social y cívico que conformamos las comunidades educativas de todo el País Valencià, las personas que trabajamos duro para intentar garantizar la mejor educación posible al alumnado valenciano.

Nuestro soporte al modelo que escuela que queremos es la mejor garantía para que el próximo gobierno de la Generalitat Valenciana tome buena nota de las necesidades educativas que tenemos.

En esta asamblea se presentará esta iniciativa y se explicará la manera de hacer llegar nuestras reivindicaciones.

Fecha: 27 de enero de 2015
Hora. 18.00 h
Lugar: IES Sant Vicent (calle Lillo Juan, 128)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada