dilluns, 12 de gener del 2015

CIMS PER LA LLENGUA



Un altre mes, hem pujat a un nou cim de la nostra comarca, en aquesta ocasió ha sigut el Cabeço d'Or, entre els termes d'Aigües, Busot, Relleu, La Torre i Xixona.

Un dia fabulós i fabulosa companyia amb col·lectius com el Casal Tío Cuc, El Rentonar i Colla Muntanyenca de Mutxamel, per suposat algunes persones de l'AMPA de l'IES Sant Vicent, i moltes més persones que cada dia es sumen a aquesta iniciativa.

Vam poder gaudir de les meravelloses vistes de la nostra comarca pujant pel Racó de Seva, veient les restes del pou de neu i la Casa de El Polset, la Casa del Comte i vam parlar sobre les històries que n'hi ha al voltant d'aquesta emblemàtica muntanya que parlen de tresors, moros, cristians... i or.

La següent, la Penya Migjorn (Xixona). Anima't.
----------------------------------------------------------
Otro mes, hemos subido a una nueva cima de nuestra comarca, en esta ocasión ha sido el Cabeçó d'Or, entre los términos de Aigües, Busot, Relleu, La Torre y Xixona.

Un día fabuloso y fabulosa compañía con colectivos como el Casal Tío Cuc, El Rentonar y Colla Muntanyenca de Mutxamel, por supuesto algunas personas del AMPA del IES Sant Vicent, y muchas más personas que cada día se suman a esta iniciativa.

Pudimos disfrutar de las maravillosas vistas de nuestra comarca subiendo por el Racó de Seva, viendo los restos del pozo y la Casa de El Polset, la Casa del Comte y hablamos sobre las historias que hay alrededor de esta emblemática montaña que hablan de tesoros, moros, cristianos... y oro.

La siguiente, la Penya Migjorn (Xixona). Anímate.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada